West Jysk Computer Service servicerer også ABook

Lars Engelsted Damkjer, indehaver af West Jysk Computer Service, servicerer også ABook. Her sidder han sammen med datteren, Ronja, der også er ansat i firmaet. Foto: Kim Schou

Efter at Databasen i Varde er lukket, har West Jysk Computer Service mulighed for at servicere de samme type computere, som forretningen solgte rigtig mange af.
– Vi både servicerer og sælger produkter fra de samme producenter, så kunderne skal ikke være bange for at komme til os og spørge om det. Det kan vi sagtens gøre uden at føle, at de er forkert på den. Vi hjælper med glæde Pers tidligere kunder, fortæller indehaver Lars Engelsted Damkjer.
– Per Petersen, der havde Databasen, har kørt rigtig meget med stationære og bærbare computere fra producenten ABook. Det har været hans primære kilde til produkter.
Det er dog ikke tilfældet hos West Jysk Computer Service.
–  Men det er lige meget, for vi har stadig kontakt til ABook og handler med dem. Derved har vi også mulighed for at sælge dem. Vi står klar til at hjælpe kunderne, og vi har mulighed for at servicere og hjælpe med de samme type computere i lige så høj grad, som han har gjort det, fortæller Lars Engelsted Damkjer og fortsætter:
– Vi har selvfølgelig ikke mulighed for at yde garanti forpligtelser, men vi har mulighed for at hjælpe på alle andre måder, slutter Lars, der allerede har talt med flere kunder, som er blevet henvist fra Databasen, efter at de lukkede.