Weekenden byder på top-golf for amatører

Golfbanen i Varde er sat op til spitzen-klasse.

I weekenden gæster knap 90 unge og dygtige amatørgolfspillere fra hele landet Varde Golfklub. Her skal de dyste om point til Dansk Golf Unions Titleist Ranglisteturnering. Den samlede præmiesum er ikke mindre end 25.000 kr. Førstepræmien er rejsegavekort til Club La Santa på 5.500 kr.

Spillerne, der kommer her i weekenden, ligger i single-hcp – nogle endda i plus-hcp – og forventer en bane i skarp stand. Bolden skal virkelig kunne rulle på greens.

–  Vi har knoklet for at få banen sat op til topklasse, udtaler chefgreenkeeper Peter Tangaa.
Turneringen er fuld booket – knap 90 spillere – hvilket jo er skønt at en lille by i det vestjyske kan tiltrække så mange talentfulde spillere fra hele landet
Varde Golfklub har selv 13 spillere fra talenttruppen med, heraf den tidligere 3-dobbelte vinder Nikolaj Viuff, som spiller i hcp + 2,0.

Er man til god golf er der en oplagt chance for at komme ud og aflure nogle gode tricks. Første bold starter ud kl. 8.00 lørdag morgen. Lørdagen byder på 36 huller for spillerne, hvorimod finalen afgøres på 18 huller om søndagen, udtaler formand Dan B. Larsen.

DEL