Vildt spændende uge

Frederik Corfitz Graversgaard Thøgersen

Evaluering fra Frederik Corfitz Graversgaard Thøgersen 

Min uge hos GoVarde har været en sjov, spændende og anderledes uge, med en masse gode oplevelser. Jeg har lyttet med på polititelefonen, og lærte at skrive en politirapport, det var spændende. Så lærte jeg at skrive dødsannoncer, og lægge opslag op på GoVarde, lave interviews, lave fotoalbums, lave radioindlæg og drikke kaffe 

Hver morgen mødte jeg ind til godt humør og dejligt selskab. Der var altid noget at lave, og det blev aldrig kedeligt. Jeg kan klart anbefale GoVarde, hvis man gerne vil prøve noget nyt, eller man godt kunne tænke sig at blive journalist, og få et indblik i hvordan de arbejder. 

Jeg ville med glæde komme og besøge GoVarde en anden gang. Det var rigtigt dejligt at arbejde sammen med Ulla, Kim og Line.  

DEL