Vilde tilbud og lækre nye varer

Helle har været ude med de store tilbudsskilte her i januar

Din lokale TOPS Eurosko i Vestergade i Varde byder i denne tid på ekstra overraskelser – og dem kan man ikke få for mange af i denne lidt triste januartid med korte dage og alt for meget regn.

– Vi kører en slutspurt på udsalget, hvor flere modeller er mærket ned med op til halv pris, og der er virkelig mange lækre støvler på hylderne – vinteren er jo ikke ovre endnu, smiler Helle, der samtidig også pakker nye forårsvarer ud.

Og med et smugkig mod de nye varer fortsætter sidste års friske trend med sneakers – igen i mange spændende modeller.

– Den hvide kommer igen i år, og det er smart med en hvid sneakers til såvel bukser som kjole, og så er der flere højder på skoene. Især de unge er meget begejstrede for den tykke bund, fortæller Helle og viser flere modeller frem. Og man fornemmer også hurtigt, at konfirmations-stilen er begyndt at fylde hylderne.

– Vi får meget mere hjem i den kommende tid, også til de unge konfirmander, og her er det igen sneakers, der ser ud til at slå igennem. Vi glæder os altid til at åben kasserne og se de lækre sager, der skal på hylden, lyder det fra Helle, der også selv har udset sig en favorit.

– Korte støvler hører sig til i det tidlige forår, og vi har allerede fået nogen hjem, – de er simpelthen så smarte, og med rigtig god pasform – igen – de er super til både dagligdag og jeans og til kjolen, når du skal i byen.

KIG ind – støt DIN lokale butik – og se de mange gode tilbud og nye forårsvarer – TOPS EUROSKO i Vestergade Varde.