Vil du hjælpe to unge piger i gang med voksenlivet?

Selvhjælpskoordinator Maibritt Bertelsen fra Frivillighuset i Varde og Karin Wolff Jensen fra familieafdelingen ved Varde Kommune. Foto: Kim Schou

Ikke alle har lige let ved at komme i gang med voksenlivet.

Sådan er det også for et par af de unge piger, der er tilknyttet familieafdelingen ved Varde Kommune.

Derfor har familieafdelingen indledt et samarbejde med Frivillighuset i Varde. Frivillighusets opgave er derfor nu at finde to kvinder, som har lyst til at støtte to unge piger i deres opstart på voksenlivet.

Pigerne har behov for støtte til voksenlivets udfordringer.

Men derudover vil det også være dejligt hvis man vil gå ture med pigerne, drikke en kop kaffe med dem og snakke lidt om livet, lave mad sammen med dem eller handle ind sammen.

– Det er vigtigt for pigerne at føle, at de ikke bare er sammen med os fra kommunen hele tiden, fortæller Karin Wolff Jensen fra familieafdelingen ved Varde Kommune.

– Vi håber derfor at høre fra kvinder, som er over 40 år, har et åbent sind, og har lyst til at invitere en ung pige ind i sit liv, fortæller selvhjælpskoordinator Maibritt Bertelsen fra Frivillighuset i Varde.

– Dem vi søger skal have tid og overskud til at være i kontakt med pigen tre gange om ugen via sms eller et telefonopkald og minimum et fysisk møde ugentligt – meget gerne weekend, tilføjer Maibritt Bertelsen.

 

Sparsomt netværk

Pigerne er fra 18 år og opefter. De er lige flyttet hjemmefra og har et sparsomt netværk. De er begge i et skoleforløb, fortæller Karin Wolff Jensen.

– Jeg har kontakten med de frivillige og vil hver tredje måned kontakte vedkommende og så er min telefon i øvrigt altid åben. Hvis pigerne begynder at ville tale om læge, kommune, skole osv. med den frivillige, så skal de bare sige, at det må de tale med Karin om, fortæller Karin Wolff Jensen og fortsætter:

– Der er tale om to dejlige piger som er vellidte.

Hvis det lyder som noget for dig eller hvis du har brug for yderligere information, kan du kontakte selvhjælpskoordinator Maibritt Bertelsen fra Frivillighuset og Selvhjælp Varde i Storegade 25B på tlf: 75 21 21 85 eller mail mab@frivillighuset-varde.dk

 

 

DEL