Victor slog polsk landsholdsbokser

Melissa Mortensen har været med landsholdet i Spanien til Boxam. En stor international turnering. I første kamp mødte hun Frankrig, og det blev en flot kamp af Melissa, som havde sin modstander til tælling to gange og vandt 5-0. I semifinalen møder hun Indien. En mega fysisk stærk bokser, som kun kendte vejen frem. Melissa rammer hårdt flere gange og vinder første omgang. De to næste går indernes vej og vi taber en lige kamp. Det er en af de kampe, der er meget lærerige og vi får lidt mere at arbejde med i træningslokalet.
Lørdag aften var Malthe Kyndesen i Struer, hvor han mødte Casper Gripsholdt fra Hornslet. Det var en kamp med mange slagudvekslinger fra start. En flot bokset kamp, hvor vi troede den gik vores vej, men vi taber 3-2.
Victor Osipowski var i Polen for at bokse en stærk turnering. Første kamp mødte vi en ukrainer, men det viste sig hurtigt, at han intet kunne stille op mod Victor, der udboksede sin modstander og stoppede ham i 2 omgang. I finalen ventede en polsk landsholdsbokser der netop er udtaget til at bokse europamesterskaberne for Polen. Så der ventede en hård kamp men Victor udvikler sin boksning i rasende fart lige nu og legede til tider med sin modstander. En super flot bokset kamp som blev vundet 5-0. Vi er super stolte af vores unge boksere.

DEL