Velkommen hos Varde Lyd & Lys Udlejning

Pr. 1/10 har Søren Skoudal Harder og Nicolai Thaysen Køhler firma sammen.

Det nye firma hedder Varde Lyd & Lys Udlejning og udlejer, som navnet fint antyder, professionelle musikanlæg og fede lyseffekter.

Baggrunden for at starte udlejning af disse ting er, at der efter vores mening er et hul her.

Rigtig mange mennesker holder fødselsdage, bryllupper, gadefester, konfirmation eller andre fester. En del af disse bliver holdt i et forsamlingshus eller i et telt i haven.
Når så festen er i gang skal der musik til, men man har måske ikke nogle ordentlige højttalere.

Det vil vi gerne hjælpe folk med. Derfor har vi investeret i foreløbig to sæt PA højttalere, som vi lejer ud.  PA højttalere betyder for dig som kunde, at de højttalere vi lejer ud, er beregnet til professionelt brug. Så de kan sagtens spille et telt eller et forsamlingshus op, uden at de bliver skarpe i lyden eller musikken bliver forvrænget og det lyder dårligt.
Vi har også mulighed for at udleje mikrofoner.

Vil du gøre DIN fest til noget helt særligt, kan du kombinere et sæt professionelle højttalere med nogle fede lyseffekter.
De forskellige lyseffekter er også i en professionel kvalitet, så de kan holde til at blive brugt.

Når du lejer udstyr hos os, får du en grundig instruktion i at sætte det op og bruge det. Dog er alt udstyr købt ud fra, at det skal være så enkelt som muligt at betjene, også for de folk som ikke har kendskab til det i forvejen.

Vi har valgt at sammensætte nogle pakker med både anlæg og lys. Men du kan også sagtens leje højttalere uden lys. Eller kun leje lyseffekter. Vi har også røgmaskiner, som kombineret med lyseffekter giver en endnu federe effekt, da lyset bliver fremhævet i røgen.

En ting er, at tingene er simple at bruge. Vi mener også det skal være simpelt at leje. Så når du lejer dit udstyr hos os, betaler du en fast pris og kan afhente tingene torsdag eller fredag og aflevere igen søndag eller mandag. For den samme pris, vel at mærke. Og de priser, vi angiver, er inklusiv ALT der skal bruges, for at få fuldt udbytte af det lejede. Det eneste som er udover er, hvis du ønsker tingene leveret og tilsluttet og hentet igen.

Så tænker du måske: ”Men det må da være dyrt, at leje sådan noget professionelt udstyr?”
Nej, det er det ikke. Vi lejer professionelt udstyr ud til priser, hvor alle kan være med.
Det betyder faktisk, at du kan leje et sæt højttalere fra kr. 800.- ALT inklusiv fra torsdag/fredag og til og med søndag/mandag, efter hvad der passer dig.

 

Udover udlejning af udstyr kan vi også være behjælpelige, hvis du skal have nyt udstyr op i hjemmet.

Vi kan også være behjælpelige, hvis computer, printer eller internet driller.
Hvis du skal have antennesignal i flere rum eller kanaler skal indstilles.

Er du blevet nysgerrig efter at vide endnu mere?

SÅ tjek vores hjemmeside www.vardeudlejning.dk , send os en mail på kontakt@vardeudlejning.dk eller ring til os på telefon 77 34 88 85

 

Vi er altid klar på, at tage en snak om dine muligheder, helt uden at du er forpligtiget til noget som helst.

 

DEL