Vardekvinde vandt 1,6 mio kroner: Mistede appetitten i et døgn

En 40-årig kvinde fra Varde-området skrabede sig forleden aften til en kæmpe gevinst på sit DiamantQuick-skrabelod.

– Jeg sad om aftenen alene og kedede mig og havde ærligt talt lidt ondt af mig selv. Mine børn var ude at bowle, og min kæreste var på arbejde på Fanø. Så jeg tænkte, at jeg ville forkæle mig selv med en is. Da jeg kommer ind i butikken, bliver den ene kasse lukket, og jeg står og bliver endnu mere irriteret. Så jeg tænker, at jeg lige må have et skrabelod med, så jeg måske kan blive i lidt bedre humør, lyder det.

Og det kan nok være, at den 40-årige kvinde glemte alt om at have ondt af sig selv. For da hun satte sig tilrette i sofaen og begyndte at skrabe loddet, gik det pludselig op for hende, at det var en af de helt store præmier, hun havde vundet. Nemlig 40.000 kroner i 40 måneder.

– Jeg frøs helt. Kunne ingenting. Og isen havnede i vasken, for jeg mistede helt appetitten. Det tog faktisk et døgns tid at få appetitten tilbage. Jeg havde slet ikke brug for mad. Det er virkelig vildt det her. I fatter slet ikke, hvor stort det er for mig. Jeg har været igennem en meget hård periode i mit liv, så dette er en fantastisk begyndelse på en ny fremtid, siger hun.

Skældt ud af datteren

Den 40-årige vinder måtte straks Facetime sin kæreste, så hun kunne vise ham vinderloddet, og hun var ekstra glad for at fortælle sine tre børn på 11, 15 og 17 om den samlede gevinst på 1.600.000 millioner kroner.

– Jeg har virkelig købt mange skrabelodder igennem tiden. Og min ældste datter har tilsvarende skældt mig ud. Haha. Så jeg linede dem op omkring spisebordet, da de kom hjem fra bowling og sagde, at jeg havde noget vigtigt at fortælle. Min datter jokede straks med, om jeg havde vundet på et skrabelod, så det var virkelig sjovt at se hendes reaktion, da jeg kunne sige, hvor meget, jeg havde vundet. Og da jeg samtidig kunne fortælle hende, at hendes kørekort var hjemme, blev hun helt stille, lyder det.

Udover kørekort til alle børnene, så vil kvinden bruge pengene på udbetalingen til et nyt hus og så overvejer hun at tage en ny uddannelse.

– Jeg arbejder som mejerist, og det er meget hårdt for kroppen. Så det er nok ikke et arbejde, jeg kan holde til hele mit arbejdsliv. Men jeg elsker mit arbejde og har en meget god kollega, som har støttet mig i en meget svær tid. Du ved, hevet mig op når jeg var helt nede og sådan. Så en anden fantastisk ting ved at have vundet er, at jeg har kunnet købe en splinterny iPhone til ham.

DEL