Varde tankede selvtillid med pokalsejr

Vardes Lasse Holm spillede i pokalkampen sin kamp nummer 100 for Varde IF

Efter en glimrende 1. halvleg, hvor Varde var i total styring med en komfortabel pauseføring på 3-0 bragte fynboerne fornyet spænding ind i kampen med to hurtige mål i begyndelsen af 2. halvleg, hvorefter Varde spillerne resten af kampen mere sparkede fodbold end spillede fodbold. Fynboerne var endda tæt på at udligne i dommerens tillægstid, men Lasse T. Kristiansen sørgede heldigvis for med en super redning at kampen ikke skulle ud i forlænget spilletid.

Varde bragte sig foran 1-0 på et fynsk selvmål efter 10 minutters spil. Mikkel Blåholm øgede til 2-0 efter en halv times på en glimrende assist fra Kenneth Kruse efter et langt udspark fra Lasse T. Kristiansen og knap 5 minutter inden pausefløjtet gjorde Peter Brix det til 3-0 på et godt hovedstød.

I pausen valgte Varde at udskifte og spare et par af de rutinerede spillere til fredagens opgør mod Tarup/Paarup. Om det var årsagen skal være usagt, men i løbet af godt 10 minutter havde fynboernes Rasmus Møller Thomsen med to mål reduceret til 3-2, og i resten af kampen havde Varde svært ved at spille sig frem til åbne chancer, og spændingen forblev derfor kampen ud.

Lasse Holm spillede sin kamp nr. 100 for Varde.

Lodtrækning til 2. runde foretages den 15. August, hvor ønsket er enten et lavtrangeret hold eller en attraktiv modstander på hjemmebane.

Dermed må det siges at Vardemandskabet fik tanket lidt selvtillid efter sidste weekends premiere nederlag ude til SfB Oure FA på hele 0-4.

Den plet skal vaskes af allerede i aften, fredag den 9. august hvor Tarup/Paarup IF gæster Varde klokken 19.00.

DEL