Varde IF’s kvinder gør klar til kamp

Foto: Varde IF facebook.

Allan Drost er den nye seniortræner for Varde IFs kvindehold, mens Jesper Callesen skal styrke U18 afdelingen.

Langsigtede løsninger

Der er indgået en toårig aftale med Allan Drost som cheftræner ved seniorafdelingen. Senest har Drost haft et succesfuldt ophold i Team Viborg, men han har tidligere været i Varde. Varde IF udtaler, at de er stolte over at kunne tiltrække en kapacitet som Allan Drost og ser meget frem til samarbejdet.

For et år side overtog klubmanden Jesper Callesen seniorholdet. Han formåede dengang at samle afdelingen og skabe et fint træningsmiljø samt udvikle holdet og skabe nye landholdsspillere. Callesen rykkede holdet retur i 3F-Ligaen og var med i den historiske pokalfinale mod Brøndby. Hans opgave lyder nu på at gøre det samme i U18 afdelingen, som han gjorde i seniorafdelingen.

Klubben ønsker trænere, der vil det samme, som klubben selv. Der er brug for langsigtede løsninger og ro på de indre linjer i stedet for lappeløsninger. Overstående løsning frigør også Peter Hansen som træner ved seniorafdelingen, og han kan igen koncentrere sig om arbejdet som Sportschef.

Både kendte og nye ansigter

Henrik Vermehren fortsætter som cheftræner ved U16 med Kaj Mortensen, Mogens Hedelund, Jesper Brodersen og Per Madsen som hjælpere til de to hold.

Niels Jochumsen er ny mand ved U14, mens Lasse Skovhøj fortsætter ved Liga 1. Martin Stein er fortsat i front ved Liga 3 og får hjælp af to nye i form af Ole Bækby og Brian Nielsen.

Morten Pedersen fortsætter som Målmandstræner, og Kim Lauridsen og Teiken Hvolby Vendelbo fortsætter morgentræningen i henholdsvis Varde og Esbjerg.

Klubben har også en fysisk træner samt en fysioterapeut ansat, som primært skal styrke senior og U18 holdene.

DEL