Varde IF’s Fodboldvenner fylder 40 år i 2018

Og dét skal fejres med et brag af en nytårsfest den 13/1-2018.

– I 2018 har vi 40 års jubilæum. Det fejrer vi ved at gøre lidt ekstra ud af Nytårsfesten. Anders Blichfeldt kommer og giver nogle numre, bl.a. Bonsoir Madame, og så gør vi lidt ekstra ud af mad og drikke, fortæller formanden Søren Mørch.

Nytårsfesten holdes på Hotel Arnbjerg og overskuddet, som er et pænt beløb, går til ungdommen (både piger og drenge) i Varde IF.

– Vi har lige givet tilsagn til støtte på kr. 50.000 til træningslejr for det meste af klubben i 2018, siger Søren og fortsætter
– Vi prøver at invitere alle, der har tilmeldt sig og betalt inden 15/11, til et vinsmagnings arrangement hos Vinspecialisten. Her vil alle få en lille lækker gave med hjem. Desuden har vi konkurrencer med mulighed for at vinde 2 store kurve og ikke mindst en 6liter Deutz Champagne værdi kr. 4.500. 

Og mange af de gamle sponsorer holder stadig fast i, at støtte op om Varde IF’s Fodboldvenner.
– Vi fundet lidt sjovt frem fra arkiverne – helt tilbage fra 1984 og set hvem, der var sponsorer. Der er flere “gengangere” bl.a. Lars Nielsen fra Vinspecialisten, dengang i form af Varde TV-service, afslutter Søren. 

DEL