Varde Håndboldklub vil være blandt de bedste

Varde Håndboldklub har som mange andre foreninger og klubber i Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Arkivfoto.

Humøret er højt i hallen, hvor driblinger og skud på mål foregår i et hektisk tempo blandt håndboldspillerne fra Varde Håndboldklub, som er i gang med træning.

Men det er ikke kun blandt spillerne, at smilet er fremme. Hos klubbens bestyrelse er det lidt større end normalt, da den har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.

–  Aftalen med OK betyder meget for en klub som vores, der ikke har de store midler at gøre godt med. Pengene derfra skal brugs på vores ungdomsafdeling, hvor vi gerne vil sende flere trænere på kursus og købe nye materialer som bolde, siger Lena Øgendahl, der er sekretær i bestyrelsen.

Aftalen er simpel. Man kan støtte håndboldklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Varde Håndboldklubs sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte håndboldklubben med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

En klub med ambitioner
I Varde Håndboldklub, som har 250 medlemmer, er ambitionerne høje.

–  Inden for de kommende fem år skal vi gerne have ungdomshold i landets bedste rækker, fortæller Lena Øgendahl og understreger samtidig, at det skal ske uden at gå på kompromis med klubbens værdier.

–  Vi har et rigtig stærkt sammenhold både internt på holdene, men også på tværs af årgangene – især i ungdomsafdeling, siger hun.

Klubben sender bland andet alle ungdomshold afsted sammen til påskestævne hvert år og holder fælles sæsonafslutning.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

–  Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:
• OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
• OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
• OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

DEL