Varde Garden til Garderfestival i Fredericia

Varde Garden har i den forgange weekend deltaget i årets Garderfestival i Fredericia afholdt af 6.Juli Garden.

Foruden Varde Garden og 6.Juli Garden, deltog også Den Sønderjyske Pigegarde, Horsens Garden, Juelsminde Pigegarde, Danehof Garden og Vedbæk Garden.
– Det er første gang at Varde Garden deltog i festlighederne i Fredericia, men ikke sidste gang idet Garden allerede inden vi kørte hjem fik en invitation til deltagelse igen næste år. Det er vi selvfølgelig meget glade for og har allerede sat kryds i kalenderen. Varde Garden modtog rigtig mange roser for en publikumsvenlig optræden, spilleglæde, glad musik og smilende gardere. Det er altid en fornøjelse at optræde og især når både publikum og arrangører roser vores dygtige gardere, lyder det fra Camilla Ovesen Schmidt fra Varde Garden.

Weekenden bød på præsentation af alle gardere i bymidten, fællesnumre med de øvrige gardere, tattoo/koncert lørdag eftermiddag efterfulgt af en stor garderfest lørdag aften med underholdning og diskotek. Søndag gav Garden koncert på et af byens plejehjem til stor glæde for dets beboere.

En weekend med højt humør, masser af march og musik, socialt samvær og nye knyttede venskaber på tværs af garderkulturen er hvad Varde Garden tog med hjem fra Fredericia søndag eftermiddag, fortæller Varde Gardens Camilla Ovesen Schmidt.
Ikke længe hviler garderne oven på sådan en weekend. I pinsen drager Varde Garden atter på tur – denne gang til skyttefest i Hausberge, Tyskland og igen senere på måneden til musikfestival i Polen.

DEL