Varde Cykelklub fejrer 25 års jubilæum med masser af nye tilbud!

Foto: Varde Cykelklub

Varde Cykelklub kan i år fejre 25 års jubilæum, og det bliver fejret ved opstart af sommersæsonen med fælles morgenkaffe for alle medlemmer og nye ryttere søndag den 31. marts kl. 9.00 i klubhuset på Håndværkervej 10 i Varde. Kl. ca. 10 kører alle hold ud på forskellige ruter alt efter niveau.

Det er ikke blot de nuværende medlemmer, der starter op igen. Der bliver også sat gang i nye tilbud på både landevej og mountainbike.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, om cykelsporten er noget for dig, er denne sæsonstarts søndag en oplagt mulighed for at komme og få en snak og køre med. Du kan se her, hvornår vores nye tilbud starter.

MTB introforløb for nybegyndere

Vi tilbyder et gratis introforløb med 9 gange basis tekniktræning på MTB over 9 lørdage, hvor vi gennemgår og øver de vigtigste ting man skal kunne, når man kører spor. Første gang vi mødes, er dog søndag den 31. marts kl. 09.00, hvor hele klubben har sommeropstart. Derudover vil der være en tur til Rømø den 4. maj, hvor der er en hyggelig tur rundt på spor og skovveje og hvor vi slutter af med medbragt frokost.

Hvis du er interesseret i at starte, kan du melde dig ind i Facebook gruppen – Varde Cykelklub mtb d-hold (begyndere) – hvor du finder flere informationer om forløbet og hvor du kan tilmelde dig.

Efter introforløbet fortsætter vi med mere tekniktræning og blandet kørsel på spor, grusveje, skovstier mv. sammen med D-holdet. Fortsættelse forudsætter medlemskab af Varde Cykelklub.

Ny På Racer (NPR) – landevej

NPR er til dem, som går med overvejelse eller har været ude at investere i en racercykel, men som ikke rigtig er kommet i gang eller har mistet troen på at cykling er rigtig fedt eller sjovt.

Dem vil vi i Varde Cykelklub gerne give et skub i den rigtige retning. Dette indebærer: hvordan jeg vedligeholder min racer, lapper et hjul, sætter kæden på igen, osv.

Samtidig er det også vigtigt med planlægning af selve turen, længden, indlægning af pause, hvad skal der i drikkedunken, energi i lommen, hvordan ser vejrudsigten ud (vind og vejr).

Tør jeg cykle med klikpedaler? Hvorfor cykelhjelm? Hvad hjælper det at ligge på hjul? Hvad er rulle og russerskift? Bakke og skiltespurt? To og to, en og en? Lynlås, fri, kik op? 1 ned? osv.

Er det dig, eller kender du en, som vi kan hjælpe i gang, så er det hver anden lørdag kl. 10:00 i april, maj og juni (ulige uger). Første træning er lørdag den 13. april 2019 kl. 10:00 og du møder blot op ved klubben.

Selve opstarten/prøve perioden er et gratis tilbud de første 2 mdr. Derefter vil man skulle betale kontingent som alle øvrige medlemmer i klubben.

Formiddagshold – landevej

Der er tale om et tilbud, som spænder vidt, idet det kan være et supplement til den traditionelle aftentræning eller et ønske om at motionere i dagtimerne frem for aftentimerne.

Så uanset om du er efterlønner, skifteholdsarbejder, pensionist eller noget helt andet, blot du har erfaring med landevejskørsel, så mød op til den første træningssamling mandag den 1. april 2019 kl. 09:00.

Vi starter dagen med kaffe og rundstykker samt en orientering om det nye tiltag. Mødedeltagerne vil få medindflydelse på mødetidspunkter, aktivitetsniveau m.v.

Fra klubbens side lægges op til, at der er fokus på socialt samvær. Det udelukker dog på ingen måde, at der hen over sæsonen kan opbygges en god kondition.

Af hensyn til forplejningen vil vi gerne have tilmelding via begivenheden, der oprettes på Facebook den 20. marts.

Praktiske informationer

Mødested for alle tre tilbud er ved klubhuset på Håndværkervej 10a i Varde.

Medbring fyldt vanddunk og cykelhjelm, der er obligatorisk, når man cykler i Varde Cykelklub.

Læs mere om klubben og de øvrige træningstilbud, løb og klubarrangementer på www.vardecykelklub.dk og følg os på

Et medlemskab af Varde Cykelklub koster 500 kr. årligt

Mangler du mere information inden starten, kan du kontakte trænerne:

MTB D: Henrik Slessing, SMS 2246 4286 el. mail henrik@slessing.dk / Allan Jørgensen, SMS 2211 0802 el. mail allanmute@hotmail.com

NPR: Knud Dreier, SMS 2976 5055 el. mail kndsig@gmail.com

Formiddagshold: Ejgil Knudsen, SMS 4036 2992 el. mail ejgilknudsen@mail.dk

Vi glæder os til at se dig!

DEL