Varde Cykelklub: Cykelmotionsløb for alle

Varde Cykelklub og Varde kommune inviterer igen til cykelmotionsløb for alle

Når VardeClassic for tredje gang ruller ud fra fritidscentret i Varde den 16. juni er det med tre velkendte ruter og et nyt tilbud til MTB og gravel ryttere, der ikke har nok i 43 km.

Løbet giver mulighed for, at både motionisterne og de der kører for at konkurrere, kan deltage og er som tidligere år arrangeret i et samarbejde mellem Varde Cykelklub og Varde Kommune, lyder det i en pressemeddelelse fra Varde Cykelklub.

Alle deltagere er med i lodtrækningen om flotte præmier fra løbets sponsorer. Fra en af Varde Cykelklubs nyeste sponsorer Landal GreenParks er der hele 4 gavekort á 2.000 kr. til ophold på et af Landal GreenParks ferieparker.

På den lange landevejsrute på 115 kilometer kommer deltagerne ud på de idylliske veje og gennem landsbyerne i den østlige del af Varde kommune med masser af smukke udsigter, læhegn og god asfalt. I år er tilmeldingen lavet lidt om, så man ikke man tilmelde sig som hold, men i stedet har mulighed for at køre med i tre forskellige grupper, hvor hastigheden bliver sat på hhv. 24, 26 og 28 kilometer i timen af holdkaptajner, hvis du gerne vil have nogle at følges med, men stadig kører alle mod alle. Sætter du helst selv tempoet, er der selvfølgelig også mulighed for at køre som solorytter.

Den anden landevejsrute på 60 kilometer følger delvist samme rute som den lange. Begge ruter er med pitstop i Nordenskov.

Den tredje rute på 43 kilometer er øremærket de mange MTB- og gravel-ryttere, der kan se frem til en rute mod nord på både asfalt og grus gennem de ellers lukkede Frøstrup og Orten Plantager. Ruten er ikke en klassisk singletrack og stiller derfor ikke specifikke tekniske krav eller særlig træningstilstand, men alene lysten til en smuk tur på de brede dæk.

På den fjerde rute er der i år mulighed for at tage 43 km-turen rundt to gange og dermed køre 86 km på en blanding af asfalt, grus- og skovstier. På halvvejen er der pitstop ved fritidscentret, hvor der kan blive tanket op med bananer og vand.

Fælles for alle fire ruter er start og mål ved Varde Fritidscenter, hvor der også er god mulighed for tilskuere at heppe på rytterne når de kommer i mål.

Første start går klokken 9.00 og hele arrangementet ventes færdigt ved 14-tiden. Prisen er fra 75 – 150 kroner pr. rytter inkl. grillpølse og Cocio. Yderligere oplysninger og tilmelding kan ske allerede nu på www.vardeclassic.dk.

Cykelklubben har masser af udtrækningspræmier på startnummeret og håber sammen med Varde Kommune på stor opbakning, så Varde Classic kan fortsætte med at være en årligt tilbagevendende begivenhed.

Vi glæder os til at se dig, lyder det fra Varde Cykelklub

DEL