Varde Billardklub: Tredjepladsen er indenfor rækkevidde

Varde BK – ABK31 (Aalborg): I det der kunne have været et lige opgør, kom Varde bagud 0-4 efter de to første kampe. Jan Clausen og Thomas Wollerup formåede ikke at spille op til vanligt niveau, samtidig med, at modstanderne spillede flot billard. Varde skulle dermed sætte sin lid til de to sidste kampe for at opnå uafgjort. Begge kampe bliver utroligt spændende. Vardes førstemand Thomas Andersen spiller uafgjort mod den tidligere Vardespiller Erling Sjørup, mens Vardes Michael Carlsen taber med kun to point (48-50). Dermed ender det med et 1-7 nederlag.

Varde BK – Vejle BK: Nederlaget lørdag skulle veksles til en sejr søndag, så et topmotiveret Vardehold kommer godt fra start ved at føre 4-0 efter de to første kampe. Jan Clausen vinder en sikker sejr mens Thomas Wollerup hiver en arbejdssejr hjem i en tæt og nervepirrende kamp. Dermed havde Varde et godt udgangspunkt inden de to sidste kampe. Michael Carlsen og Thomas Andersen spiller begge flotte kampe, der ender med en uafgjort til Michael og en sikker sejr til Thomas. En sejr på 7-1 er dermed en realitet.

Status i Elitedivisionen inden de to sidste runder weekenden 1. og 2. februar er, at Varde indtager en 3.plads fire point foran Vejle BK på 4. pladsen. De fire bedste hold går videre til slutspillet, hvor Varde BK er forsvarende danmarksmestre. Teamchef for Varde BK Kim Krogh har inden sæsonens start sat netop 3. pladsen som mål for grundspillet, hvilket ser ud til at kunne blive en realitet. En 3. plads vil udløse en fornufttig seedning i slutspillet. Der er dermed lagt op til en utrolig spændende sidste weekend i Elitedivisionen, hvor Varde BK spiller på udebane mod Bristol Odense og CCB (Brønshøj).

Bonusinfo: Thomas Andersen forsvarede 12. januar sit danske mesterskab i 3-bande carambole, således han nu har vundet to år i træk og tre år i alt. En utrolig flot præstation, hvor han undervejs i finalestævnet slår har slået de tre andre semifinalister. Varde BK var også repræsenteret i finalestævnet med Thomas Wollerup, der sluttede på en 16. plads.

FIK DU LÆST:

Varde Billard Klub hold i Elitedivisionen starter sæsonen