Varde Bibliotek: Du kan stadig få hjælp med nogle af dine spørgsmål

Selv om bibliotekerne i Varde Kommune er lukket, kan du stadig få hjælp med nogle af alle dine spørgsmål.

Er du gymnasieelev eller studerende og måske godt i gang med kaffe, opgaveskrivning eller eksamensforberedelser? Mangler du hjælp til at finde diverse fakta i forbindelse med dit arbejde, eller har du problemer med at hitte ud af, hvordan bibliotekets digitale tilbud fungerer?

Så stiller biblioteket nu telefonisk rådgivning til rådighed på hverdage fra 10-16. Det hele starter onsdag d. 18 marts og varer foreløbig til og med fredag d. 27 marts. Råd og vejledning, informationssøgning, digitale artikler fra magasiner, oplysninger fra databaser, digitale avisartikler, henvisninger til e-bøger og e-tidsskrifter, eReolen og RB-digital, hjemmesider og faktatjek. Masser af muligheder.

r henvendt til bibliotekets voksne brugere, og det vil være de samme formidlere, man plejer at støde på i voksenbiblioteket, som vil tage imod spørgsmål. Bibliotekets medarbejdere har desværre ikke adgang til den fysiske samling på hylderne, så det er ikke muligt at trylle en bog eller en avis frem.

Biblioteket gør opmærksom på, at man ikke besvarer spørgsmål vedrørende COVID-19. Biblioteket henviser til https://www.coronasmitte.dk

Læs mere om telefontid og telefonnumre på bibliotekets hjemmeside – www.vardebib.dk