Underholdende – sjovt – mest af alt SMUKT

Amin Jensen og Jule Bertelsen leverede SMUK underholdning sammen med Slesvigske Musikkorps Foto: Mads Vig

SMUK Nytårskoncert 2020 bød på sjov operasanger og smuk stemme.

Varde fritidscenter var onsdag aften fyldt med latter, god stemning, smukke toner, et veloplagt orkester og ikke mindst unikke solister.

Næsten 1100 borgere havde valgt at tage turen til årets brag af en nytårskoncert med Slesvigske Musikkorps, der sammen med Amin Jensen og Julie Berthelsen underholdt alle med et forrygende show.

Aftenen bød på storslåede musikalske oplevelser velkrydret med humoristiske indslag fra især Amin Jensen.

Poul Jakobsen, der er med i Nytårskoncertgruppen: Der kommer næsten 1100 mennesker i aften – det er vi stolte af og glade for. Jeg tror mange har en fast god tradition omkring denne nytårskoncert.

“Det er den bedste nytårskoncert, jeg har oplevet,” kom der en gæst hen og sagde til GoVarde.

Og det var godt – forrygende faktisk. Man var underholdt fra start til slut – med ikke blot de smukke toner og musiklaske indslag, men også med den pragtfulde humor, Amin Jensen leverede i særdeles stor stil.

Borgmester Erik Buhl Nielsen udtaler følgende: Nytårskoncerten er en festlig lejlighed, som mange i vores område har gjort til en tradition og glæder sig til hvert eneste år ved denne tid. Vi Varde kender vi Slesvigske Musikkorps særlig godt fra alle de gange, de har fulgt værnepligtige eller sergentelever på vej på deres march gennem byen. Vi er derfor glade for at kunne afholde koncerten igen i år, og vi glæder os til endnu en hyggelig aften i godt musikalsk selskab.

FAKTA:
Til SMUK Nytårskoncert 2020 får Amin Jensen følgeskab af Julie Berthelsen, som kender alt til Forsvarets Musikalske Ambassadører. Hun har nemlig optrådt med musikkorpset ved flere lejligheder og har blandt andet også tidligere været solist til SMUK Nytårskoncert.
Julie Berthelsen gjorde allerede i 2002 opmærksom på sin smukke stemme, da hun deltog i tv-programmet ”Popstars”. Det resulterede i debutalbummet ”Home”, der blev tildelt tre priser ved Danish Music Awards i 2004. Siden har Julie Berthelsen optrådt ved alt fra julekoncerter til Dansk Melodi Grand Prix. Tidligere på året deltog hun således i sangkonkurrencen sammen med Nina Kreutzmann Jørgensen og sangen “League of Light”. Der i øvrigt blev fremført på Grønlandsk.

Du kan læse mere HER

   

Fotos: Mads Vig / Ulla Højgaard