Ulla Ucensureret tilbage

Så sidder man her. BUM – og er nærmest blevet kørt over af et tog. Sådan føles det i hvert fald…. på den helt rigtige måde! Tak for fantastisk velkomst til GoVarde.dk – det varmer mere, end I overhovedet aner!

I hele 6 år har min klumme – mit åndehul – ligget i dvale. Sådan da. Jeg har brølet lidt i ny og næ på Facebook, men det var alligevel ikke det samme. Altså hånden på hjertet. Klar parat – nu kommer det:

HVOR er jeg glad… jeg er så glad for igen at være tilbage på den her herlige levende journalisthylde. Det er nu engang her, jeg befinder mig bedst! Midt i nerven, nyhedsstormene, i orkanens gode historie-øje!

Og det skal blive så godt – er omgivet af to intet mindre end fantastiske gutter, der er klar til at gøre en forskel i Varde Kommune på nyhedsfronten!

Og jeg er klar med den skarpe pen, hvor jeg filterløs har i sinde at skrive løs om mænds elendige evne til multitasking, tilsyneladende mangel på hundelorteposer i lokalsamfundet, skæv børneopdragelse, køkulturdebat og alt det andet, der falder mig ind på min vej ud i det blå – på jagt efter den gode glade pudsige herlige historie om alt det, der rører sig i vores lækre kommune.

 

DEL