Tysk mand anholdt for vold mod barn

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt tidligt onsdag morgen en 35-årig tysk mand i et sommerhus  i Blåvand i forbindelse med efterforskningen af en anmeldelse om vold mod flere mindreårige piger.

Politiet modtog anmeldelsen søndag aften, hvor en kvindelig kondiløber på Hvidbjerg Strand i Blåvand fortalte, at hun havde set en mand give en pige et kraftigt slag i ansigtet. Desuden blødte det fra en anden piges mund, mens en tredje pige overværede hændelsen. Vidnet vurderede pigerne til at være mellem seks og ti år gamle.

Anmeldelsen førte til, at politiet mandag bad offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden samt det køretøj, som personerne kørte rundt i.

Den 35-årige mand er sigtet for vold efter straffelovens §244.

Han er i løbet af dagen blevet afhørt. Han er løsladt, men fortsat sigtet for vold mod to døtre. Når efterforskningen er afsluttet, vil anklagemyndigheden tage stilling til sagens videre forløb.

Politikommissær Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi roser vidnet for de grundige iagttagelser, der gjorde det muligt at beskrive gerningsmanden, efterforske sagen og foretage anholdelsen.

FIK DU LÆST:

Børn slået og forulempet på strand – mand efterlyses

DEL