Tre generationer juleklippede på Thorstrup Skole

Fredag d. 1. december var der juleklippedag på Thorstrup Skole. På fire timer blev skolen julepyntet efter alle kunstens regler af alle skolens børn, deres forældre og bedsteforældre.

”I en tid, hvor meget er under forandring og næsten alt er til diskussion, er det dejligt med traditioner som juleklippedagen på Thorstrup Skole, vi kan samles om.” Sådan indledte Skoleleder Henning Olesen i sin velkomst til skolens børn og de mere end 100 fremmødte forældre og bedsteforældre, inden en fællessang satte gang i julerierne rundt om i klasselokalerne.

Koncentrationen var at spore, mens der blev klippet, flettet og foldet i både karton og glanspapir i julens farver. Hurtigt forvandlede skolens fællesområder sig til et festfyrværkeri af julehygge og ind i mellem blev der også tid til leg i skolegården og æbleskiver med saftevand og kaffe.

Sidst på dagen rundede Viceskoleleder Pernille Heide af med at rose både børn og voksne for det flotte engagement og store fremmøde. Således viste Sig endnu engang, at fællesskabet kan være grundlaget for at skabe god stemning og flotte resultater.

 

DEL