Tina sælger stor succes – er du den nye ejer?

Tina Tungelund, indehaver af Helsam Varde: Kig ind og hør mere, hvis du kunne tænke dig at købe min dejlige butik.

Går du med en drøm om at eje Vardes hyggeligste helsekostforretning?

– Det er ikke en beslutning, der er kommet over en nat, tvært imod, lægger Tina Tungelund ud.

Hun har besluttet at sætte sin butik, Helsam i Vestergade, til salg. Fordi hun skal noget andet. Og det er ikke fordi, den lukker, understreger Tina – med stort udråbstegn.

– Det kan nok lyde lidt tosset, at jeg vælger at sælge min dejlige butik nu hvor den netop er kørt godt op, og der selv efter en Corona-nedlukning er vækst. Men det er nu, det føles rigtigt, fortæller Tina Tungelund, der også er indehaver af TKZ-skolen i Varde, og det er netop skolen, det handler om.

Tina lægger ikke skjul på, at det naturligvis er vemodigt at sælge noget, hun så intenst har bygget op. Men det føles samtidig rigtigt.

– Vi har kun de her 24 timer i døgnet, og selv om jeg har nydt hvert eneste minut i butikken, så ved jeg også, at det er gået ud over det, jeg trods alt brænder allermest for, nemlig undervisningen. Jeg er god til at undervise, og derfor er det lige præcis det, jeg skal fokusere på nu og fremadrettet, smiler Tina.

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Tina på tlf.: 28927420, ligesom du altid må lægge vejen forbi butikken.

OM:

Helsam er en livsstils- og helsebutik for dig, der ønsker et sundere liv i balance og en hverdag med mere overskud. Butikkens store udvalg omfatter alt fra vitaminer og mineraler, specielle kosttilskud, naturlægemidler og homøopatiske produkter, til økologiske fødevarer og drikke, personlig pleje, kosmetik og gaveartikler.

Tina står altid klar med en håndfuld gode råd i butikken.

 

DEL