Tina Agergaard Hansen: Hvordan kan Socialdemokratiet se sine vælgere i øjnene

Byrådsmedlem og Formand for Udvalget for Social og Sundhed, Tina Agergaard Hansen,

Læserbrev af Tina Agergaard Hansen, DF – medlem af Varde Byråd

 

Det har været et hårdt stykke arbejde, der har krævet mange tæsk, for at nå dertil hvor vi er i dag med den kommende Frelloskole.

Jeg synes, at det var ønskeligt, at det var dem, der havde været med hele vejen i styregruppen, der også blev en del af dommerkomiteen.

Derfor er det beklageligt, at hele byrådet på nær DF og Konservative stemte for, at Søren Laulund skulle have en plads i dommerkomiteen.

Den socialdemokratiske byrådsgruppe har hele tiden kaldt Frelloskolen for Venstres prestigeprojekt. Et projekt der var totalt uøkonomisk og et projekt de ikke ville være en del af.

Jeg føler, at I ikke vil være med til at tage et ansvar og de tæsk der følger med. Men til syvende og sidst vil i gerne skumme fløden og have et stykke kransekage i form af en plads i dommerkomiteen.

Jeg kan ikke forstå, hvordan du kan se dine vælgere i øjnene, Søren Laulund.

Jeg ville faktisk have anerkendt jer for at se fremad og være positivt over for projektet, men da du startede dit indlæg med at sige, at I gerne lige vil præcisere, at I ikke har ændret holdning, så måtte jeg droppe den anerkendelse.

Hvordan kan man se sig selv i en dommerkomité for noget, man ikke ønsker at være en del af?

I har udtalt, at det er et dårligt projekt, så er det ikke at underlægge alle dem, der har lagt et hårdt stykke arbejde i det???

Det er meget skuffende….