Tilmeldingerne strømmer ind til Stafet For Livet i Varde Kommune

Formanden for Stafet for Livet, Flemming Nissen, har grund til at være tilfreds med tilmeldingerne indtil nu. Foto: Kim Schou

Forberedelserne til årets Stafet For Livet i Varde Kommune den 16. og 17. juni er godt i gang, og tilmeldingerne kommer ind i en lind strøm.

–  Det er tolv år siden stafetten første gang blev afviklet i 5 danske byer og i år afvikles der hele 75 stafetter rundt om i Danmark. I Varde Kommune er det sjette gang den afvikles og som de tidligere år på Ølgod Stadion, fortæller Flemming Nissen, formand for Stafet For Livet i Varde Kommune.

–  Sidste år havde vi deltagelse af 29 hold med 1050 deltagere og indsamlede 388.000 kr. til Kræftens bekæmpelses vigtige arbejde. De indsamlede penge går til forskning, forebyggelse og støtte til kræftramte og deres pårørende, fortæller han.

–  Der er vel ingen af os der ikke på en ellen anden vis har eller har haft sygdommen inde på livet. Måske ikke på en selv, men så på nære familiemedlemmer, venner eller bekendte. Derfor mener vi det er så nødvendigt, at alle støtter op om arrangementet, så vi kan være med til at bekæmpe den forbandede sygdom, tilføjer han.

Der er et omfattende program der afvikles på stafetten, der starter lørdag den 16. juni kl. 11.00 og slutter søndag den 17. juni kl. 11.00. Stafetten vil blive åbnet af byrådsmedlem Søren Laulund, hvorefter tidlige regionsrådsformand i Region Midtjylland Bent Hansen vil tale. Bent Hansen er ambassadør for Stafet For Livet og selv tidlige kræftramt, men kom godt igennem sygdommen. Hele programmet kan ses på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/stafet/varde hvor man også kan tilmelde hold eller som enkeltperson.

DEL