Til skolebørn: Er du vaks på VAKS?

Det altid ventede VAKS program er på gaden. Forskellige sunde og sjove aktiviteter er planlagt for kommunens mange skolebørn i deres vinterferie. Så er der også noget for dem, der ikke er med mor og far på skiferie eller laver andre spændende ting.

Som altid er programmet sammensat af aktiviteter udbudt af Varde Kommunes kulturinstitutioner, ungdomsskolen og et par frivillige foreninger. Der er helt sikkert noget for enhver og så er det næsten alt sammen gratis.

Har du lyst til at danse i professionelle danseomgivelser, så besøg Dance Company Twenty om fredagen. Er du mere til luft- ellers salonrifler, så er der også mulighed for at besøge Varde Skytteforening, der inviterer ned i deres træningslokaler på Modelsnedkeriet i Varde.

Ungdomsskolen har fart på, når de inviterer til Cross og fræs på Krumtappen, hvor hele maskinparken rulles ud til de børn og unge, der har benzin i blodet og gerne vil køre go-cart, crosser, bil eller bo-cart. Du kan også opleve mere fart og sjov ved at melde dig på busturen til Esbjerg, hvor du og vennernekan køre go-kart for kun en 50-er.

Måske er der en tiger inde i dig, som skal udfordres, så har Varde og Ølgod bibliotek et tilbud om, at du kan komme ned og danse, fægte og fange haler. Måske drømmer du om at blive designer, så kan de to bibliotekers ferieværksted være startskuddet. Her kan du designe din egen t-shirt eller et skilt til dit værelse… kun fantasien sætter grænsen.

Blandt mange andre gode ting kan blandet andet nævnes madskole, GPS skattejagt, ravjagt, klatring, bowling, E-sport og vandlege i svømmehallerne.

Se mere HER

DEL