Theresa klarer den perfekte udskæring

Hun er ikke bleg for gribe den skarpe slagterkniv, og smørrebrødet klarer Theresa også med et snuptag.

Theresa Tarp Pedersen, 22, er nyt ansigt i Kvicklys delikatesseafdeling, og her er man ret stolte af at have fået den dygtige pige med på holdet. Theresa er nemlig en af de få i landet, der har taget den brede uddannelse indenfor både slagter og delikatesse.

Hun er vokset op i Nordenskov, hvor forældrene stadig bor, men har boet i Gredstedbro, lige udenfor Ribe, de seneste 3 år.

– Jeg vidste egentlig godt efter folkeskolen, at det var noget i denne retning, jeg ville, og selv om jeg til at begynde med skød lidt forkert indenfor fødevaregenren, fandt jeg hurtigt den hylde, jeg skulle være på – i hvert fald til at starte med, smiler Theresa.

Hun startede på uddannelsen som ernæringsassistent, men fandt hurtigt ud af, at hun hellere ville noget med delikatesse. Hun kom i mesterlære i Kvickly i Ribe, og som hun selv udtrykker det, så klarede hun alle prøverne “helt fint”.

Svendeprøven i 2019 afstedkom en flot sølvmedalje og en lang række 12-taller, og i det hele taget har hele uddannelsesforløbet været præget af succes.

– I august 2018 deltog jeg i skolemesterskaberne, og her fik jeg en 1.plads, hvilket førte mig videre til Skills, fortæller Theresa, der igennem forløbet også besluttede at udfordre sig selv yderligere, og derfor gik i slagterlære.

– Der er ikke mange indenfor min branche, der tager begge uddannelser, altså både delikatesse og slagter, men jeg brændte egentlig for begge dele, så jeg satte mig ind i alt det, der kræves.

Theresa startede i sit nye job i Kvickly Varde for knap 14 dage siden, og hun er allerede faldet godt til.

– Jeg er glad for at fortsætte indenfor COOP-kæden. Jeg kender måden, man arbejder på her, og det passer mig rigtig godt, og så kan jeg bare mærke, at her er rart at være, smiler Theresa.

Du kan dermed sagtens spørge Theresa på din indkøbstur, hvilken vin der passer bedst til hvilken steg, og samtidig blive rådgivet til UG indenfor såvel frokostbordet som den finere 3-retters menu. Hun har taget uddannelserne – og der er styr på det, som chefen bagved konstaterer med et glimt i øjet.

Så – hold øje med Theresa på din næste tur med indkøbsvognen i Kvickly Varde, hun vil hellere end gerne dele ud af sin ekspertviden…