“Tænk at jeg skal spille Velma”

Sarah-Sofie Juellund: ”Jeg forstår stadig ikke at jeg har fået lov til at spille Velma”

Sarah-Sofie Juellund er 18 år gammel og er en Janderup pige. Hun spiller Velma Kelly i 7-kantens opsætning af CHIGACO, som har premiere i Musikhuset Esbjerg til februar 2019.
Sarah-Sofie Juellund spiller den karakteristiske kvinde Velma Kelly, som sidder inde i et kvindefængsel for mordet på hendes mand og hendes søster.
”Teater er en livsstil. Hver gang man laver en ny forestilling, får man en ny fantastisk familie. Jeg elsker menneskerne, udfordringerne og energien.” sagde Sarah-Sofie Juellund, som holder meget af at lave teater.

Sarah-Sofie Juellund var med for første gang i 7-kanten regi, til Varde Sommerspils jubilæumsforestilling i 2017 – Midt om natten.
Det at være med i CHICAGO er både fedt og udfordrende ifølge Sarah-Sofie Juellund.
”Vi har et fantastisk cast. Fordi vi er så få, er vi allesammen blevet super tætte. Jeg har aldrig danset før, så det er vildt spændende og en smule nervepirrende at danse med så mange dygtige mennesker,” sagde Sarah-Sofie Juellund.

CHICAGO er Sarah-Sofie Juellunds yndlings-musical. Kombinationen af girl-power, fantastisk musik, forførende dans og de karikerede karakterer går rent ind, og gør det spændende at arbejde med, synes hun.
”Det er klart den forestilling jeg længst har drømt om at spille med i, og at jeg forstår stadig ikke at jeg har fået lov til at spille Velma,” sagde Sarah-Sofie Juellund, med et kæmpe smil på læben.

Funfact om Sarah-Sofie Juellund: Elsker lamaer.
CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: https://7-kanten.dk/program/chicago/

DEL