Sommeren er over os

Tag biblioteket med på ferie, eller tag på biblioteket i din ferie

Biblioteket i Varde oplever en masse spørgsmål i forbindelse med ferien. Hvordan bruger man bedst biblioteket om sommeren? Hvad sker der med mine reserveringer, når jeg er på ferie? Hvor længe kan jeg låne spil og film? Kan jeg bruge Filmstriben.dk, når jeg er på ferie et andet sted i Danmark? Hvordan får jeg inspiration til sommerferielæsning? Hvilke rejseguides findes der om mit rejsemål? Og meget, meget andet….

Små tips og tricks
Sidder du i sommerhuset med familien og ser film med børnene, der gerne vil beholde filmene lidt længere? Vi tilbyder forlænget udlånstid i 14 dage på film og konsolspil i perioden fra den 25/6 til den 12/8.

Du kan beholde din plads i reserveringskøen ved at sætte dine bestillinger på pause på . www.vardebib.dk. Klik på “Min konto”.

Du ligger måske i en hængekøje på Kreta og hører den netlydbog du ikke nåede at få hørt i foråret og vil gerne høre flere – de fylder jo ikke i kufferten. Der er hjælp at hente: Du kan bruge Det digitale bibliotek og få adgang til bl.a. flere tusinde netlydbøger for børn og voksne på www.ereolen.dk. Se mere på:

www.vardebib.dk/section/netmedier<http://www.vardebib.dk/section/netmedier

Er du på et hotel i København og vil gerne se film på Filmstriben.dk inden du tager til ‘Sovstrup’? Du kan se film på Filmstriben.dk, der tilbyder en bred vifte af film i alle genrer, både for yngre og for ældre. Se mere på:

www.vardebib.dk/section/netmedier<http://www.vardebib.dk/section/netmedier

Måske er du i Rom og bruger bibliotekets rejseguides og kommer først til Danmark efter afleveringsdatoen? Hent app’en ‘Biblioteket’ i Play eller Appstore til din telefon og forny, reserver eller bliv inspireret hvor end din ferie tager dig hen, eller log dig ind på:

www.vardebib.dk

For børnene: Du kan besøge vores børnebiblioteker i sommerferien. Få inspiration til læsning med dine børn, mens de leger og går på opdagelse i vores børnebøger.

Læs en god bog – den du ikke nåede at få læst i vinter. Varde Bibliotek giver dig inspiration til sommerlæsning. Du kan låne bøger, magasiner eller rejseguides og der er noget for alle temperamenter og genrer, hvad enten du foretrækker bogen i hånden eller vil læse digitalt.

DEL