Søren Sko og Andrea Gadeberg optræder ved næste års Nytårskoncert

Borgmester Erik Buhl delte penge ud til to foreninger i dag. Foto: Henrik Clausen Pedersen
Af Henrik Clausen Pedersen
Toppen af poppen havde i går, Søren Sko, kendt fra Sko/Torp, som hovedperson.
Han bliver også hovedperson når koncerten afholdes den 16. januar 2019 i Lerpøthallen. Ved sin side, får han den 20-årige Andrea Gadeberg, bl.a. kendt fra Pagten (Julekalender på TV2), Fredericia Teater, og koncerter med Stig Rossen.
Hvis efternavnet lyder bekendt, er Andrea datter af Trine Gadeberg.
To foreninger fik penge
Ansager Rideklub og Varde Bueskyttelaug fik begge en pengegave af borgmester Erik Buhl. De to klubber fik hver 3110 kr. som de var glade for. Det var resultatet af dette års overskud fra Nytårskoncerten.
Rideklubben Ansager er jo flyttet over på en nedlagt gård og Conny Lund og Nanna Buhl fortæller, at det betyder utrolig meget at blive anerkendt som sådan en lille klub.
– Især når vi går fra kostald til hestestald, og skal have vores nye ejendom bygget op. Det er dejligt, at der bliver sat fokus og opmærksomhed på de mindre klubber i området her, fortæller de.
Pengene kan bruges til bokse, ridebanebund, eller et bidrag til en ny elevhest.
Varde Bueskyttelaug ved Torben Schäffer og Kenneth Andersen, som er dobbelt danmarksmester, fik også penge.
– Det er altid rart med en anderkendelse af det arbejde vi gør. Penge kan altid bruges i en lille klub som vores. Der er DM tre dage til september og DM til næste år, hvor der også skal bruges nye materialer.
Klubben har 12 danmarksmestre og håber, at de kan gentage det igen i år.
Dertil kommer Josef Csikos, som er to gange verdensmester i 3 D skydning.
Klubben tilbyder hver onsdag formiddag en mulighed for krigsveteraner, hvor de kan komme og skyde. Klubben tilbyder her også instruktørhjælp.