Simon og Emil slap gennem nåleøjet til Musicalakademiet i Fredericia

Simon Fichman, 19 år, fra Glejbjerg og Emil Asbjørn Madsen, 24 år, fra Oksbøl, har netop modtaget det glædelige budskab om, at de er kommet gennem nåleøjet til optagelse på Det Danske Musicalakademi i Fredericia til sommer.
Der slipper årligt otte nye studerende ind til den treårige uddannelse til musicalperformer, pladserne er fordelt på køn med fire piger og fire drenge. Så det er bestemt ikke hvem som helst, der er kommet videre ud af de i alt 119 ansøgere i år.

Emil Asbjørn Madsen begyndte allerede som 4 årig på børnehold i 7-kanten. Interessen blev vakt da hans far, Benni Madsen, tog ham med i kulisserne til Showboat på Varde Sommerspil. Emil har også medvirket i Sommerspillets orkester på slagtøj og percussion. Lige nu går Emil på Musikkonservatoriet i Esbjerg, hvor han til sommer er færdig med sit studie i rytmisk sang. Emil spillede for nylig hovedrollen som Danni Zuko i 7-kantens opsætning af Grease i Musikhuset Esbjerg. Emil har generelt masser af både teater- og sceneerfaring med sig i bagagen.

Foto af Emil Asbjørn Madsen fra 7-kantens Grease forestilling, hvor han spillede hovedrollen som Danni Zuko (John Travolta) står ’på toppen’ af Grease Ligtning bilen

Simon er student fra Esbjerg Gymnasium i 2016, og danser i sin fritid både jazz, show-dance og step blandt har han gået på Berit Borgs Dansecenter i Esbjerg. Det er gået stærkt for den unge mand med teater og musicals. Simon har medvirket i forestillinger i 7-kanten på Ungdomsholdet og i Vinter og Sommerspil. Han fik sin Varde Sommerspils debut i ‘Byens Bedste Horehus’ i 2014. Udover teater og dans har Simon også medvirket i filmen ‘Ungt Hjerte’ fra 2016. I februar påbegyndte Simon et seks ugers intensivt musicalforløb på Skuespillerakademiet i København, som et led i forberedelsen til optagelsesprøverne på Det Danske Musicalakademi i Fredericia, hvor det naturligvis kræves at man både kan synge, danse og spille teater på højt niveau.
En stor drøm for begge unge mænd er nu gået i opfyldelse – et nyt eventyr kan begynde.

Foto af Simon Fichman fra 7-kantens Cabaret forestilling i Musikhuset for to år siden

DEL