SE VIDEO: Så gik den ikke længere for Vardes herrer

Efter fire sejre på stribe gik det ikke længere for Vardes danmarksserieherrer i fodbold.

På hjemmebane mod bundholdet B 1909 kom Varde hurtigt bagud 0-1 efter et drop af Vardes målmand, Sune Nissen.

“Ja den tager jeg på min kappe,” sagde Sune Nissen efter kampen til GoVarde.dk

SE MÅLET HER:

Det hurtige mål gav “de røde” fra Fyn mere selvtillid og med teknisk godt fodbold viste de, at deres bundplacering var en fejlplacering.

Derfor blev det 2-0 til udeholdet efter godt 20 minutters spil.

Varde pressede dog på før halvlegen og få minutter før pausen lykkedes det at få reduceret ved den kun 20-årige Joachim Puggaard, som skiftede fra EfB til Varde IF Elite i vinterpausen.

2. halvleg

I 2. halvleg fortsatte spillet med at bølge frem og tilbage. Kampen var ikke hårdt spillet, men v ar alligevel præget af utallige afbrydelser på grund af spillerskader.

Især B 1909’s spillere var ofte at finde i græsset.

Sidst i kampen burde Varde have fået mindst det ene point.

Her var Emil Hansen den helt store synder.

SE DEN STØRSTE CHANCE HER:

Dermed endte kampen 2-1 til udeholdet og Vardes træner Søren Pallesen kunne efter kampen gøre status: