SE INTERVIEW: Varde knockout´et på 5 minutter i 2. halvleg

Efter en glimrende 1. halvleg, hvor hjemmeholdet til fulde matchede favoritterne fra Ringkøbing, var håbet stadigvæk lysegrønt da spillerne tog hul på de sidste 45 minutter, selv om stillingen var 1-0 til gæsteren. På bare 5 minutter fra det 53. minut til det 58. minut blev lyset dog total slukket, da gæsterne øgede føringen til 4-0. Hjemmeholdet fik reduceret i slutfasen inden gæsterne på et straffespark scorede til slutresultatet 5-1.
Ikke overraskende var Varde spillerne i stand til at matche de mere erfarne og fysisk stærkere Ringkøbing spillere mellem felterne, men på standardsituationerne kom Varde spillerne ganske enkelt til kort. Fire af gæsternes mål faldt i forbindelse standardsituationer, og her viste Ringkøbing spillerne langt mere skarphed en hjemmeholdet.

Med nederlaget er den sidste mulighed for oprykning forduftet og det gælder nu for Varde om at forsvare 3. pladsen i rækken. Her bliver holdet alvorlig udfordret allerede førstkommende lørdag, når holdet på Sydbank Stadion skal op imod rækkens nr. 2, Tarup-Paarup.

Hjemmeholdets Kenneth Lund blev efter kampen kåret til kampens spiller…