Sammenholdet opvejer for al den tid vi bruger

Sanne Halkjær Hebsgaard

Sanne Halkjær Hebsgaard har spillet teater siden 2011. I de år hun har stået på scenen, har det været ved drabanterne i Ølgod, Hats og 7-kantens vinterspil. Nu er hun aktuel i 7-kantens vinterspil CHICAGO, hvor hun medvirker som Mona, samt dans og ensemble.
”Der er så mange talentfulde mennesker med, både på og bag scenen, og alle er med til at fylde rummet med god energi – det bliver jeg kun gladere af,” sagde Sanne Halkjær Hebsgaard.

Sanne Halkjær Hebsgaard er 18 år gammel og kommer fra Ølgod. Hun er i gang med sit tredje og sidste år på HHX i Varde.
Sanne Halkjær Hebsgaard er vild med at spille teater, fordi hun får mulighed for at udvikle sine teatererfaring og udvikle sig selv.
”Samtidigt er sammenholdet castet imellem i en forestilling utroligt tæt, og fungerer som en ny familie. Det sammenhold man får, gør at jeg er ligeglad med, hvor meget tid der egentligt tages ud af min kalender, for at få en fantastisk forestilling på benene” sagde Sanne Halkjær Hebsgaard.

Funfact: ” Jeg elsker, elsker, elsker mad, og det resulterer i, at jeg ofte har en snack med mig. Er man sulten, kan man tit regne med, at jeg har et eller andet spiseligt med i tasken,” slutter Sanne Halkjær Hebsgaard.

CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg.
Billetter og oversigt over forestillinger: https://7-kanten.dk/program/chicago/

DEL