Sådan anmelder du rotter

Varde Kommune: Sådan anmelder du rotter

Du har pligt til at anmelde det, hvis du ser rotter – eller tegn på rotter.
Hvis du ser rotter eller tegn på rotter i dit hjem eller i forbindelse med drift af fødevarevirksomhed, så har du pligt til at anmelde det via “Rotteweb”

Du kan vedhæfte billeder af rotten, hvor du har set den, huller eller ekskrementer efter rotten.

Når du har sendt anmeldelsen, får rottebekæmperen direkte besked og kontakter dig herefter hurtigst muligt, for at aftale nærmere. Det er Kiratin A/S, der står for bekæmpelse af rotter i Varde Kommune.

Anticimex kan kontaktes på telefon 9632 0065 i tidsrummet 8.00 – 16.00 mandag – torsdag og 8.00 – 15.30 på fredage. Lørdage – Søn/helligdage: 9.30 – 10.30

Vær opmærksom på:
Du skal ALTID overlade bekæmpelsen af rotter til en autoriseret rottebekæmper. Som grundejer må du ikke få udleveret eventuel ekstra gift til bekæmpelsen, da forkert brug af gift kan gøre rotterne resistente over for giften.

Ved rottebekæmperens besøg, skal der være en myndig – enten ejer, lejer eller dennes repræsentant hjemme på adressen, da rottebekæmperen ellers ikke må udlægge eventuel rottegift.

Er rotterne indenfor?
Hvis du har rotter i opholdsrum, er anmeldelsen en hastesag og så vidt muligt blive afhjulpet samme dag, hvis anmeldelsen er foretaget inden kl. 15.00 på hverdage. Dog senest inden for 24 timer.

Er du i tvivl, om det ér rotter, kan du finde billeder og oplysninger på Miljøstyrelsen
Læs mere HER

DEL