Så svinges kødhammeren snart på Nordre Boulevard….

Nyt drive-in eller ”kom-ind” på Nordre Boulevard om et par måneder. Lækre burgere fra frilandskvæg, farverige, sunde shakes, juicer, sandwiches, salater, kaffer og hygge, det bliver resultatet af et nyt tiltag i Varde….

–  Men før vi svinger kødhammeren, skal vi have gang i håndværkerhammeren, for der
skal renoveres i stor stil, så det ikke fremstår som et parcelhus, men derimod en moderne og forhåbentligt anderledes fastfood restaurant, hvor målgruppen er både skolebørn, børnefamilier og ikke mindst de unge, fortæller initiativtager Winnie Nørskov Jensen, og tilføjer:

–  Vi har store planer, det ville være skønt med et sted, hvor man kunne mødes i weekenderne til en shake eller kaffe, på vej hjem fra sport for at tanke op eller bare hente noget lækkert og sundt til middagsmaden, tilføjer hun.
Men det kræver selvfølgelig meget af både stedet, personale og ikke mindst kvaliteten.
Og kvaliteten er vi bestemt ved at få styr på. Kødet bliver fra Skotsk Højlandskvæg,
som efter utallige prøvesmagninger herhjemme har vundet på mørhed, smag og kvalitet generelt, og hvor dyrevelfærd er i højsædet, hvilket har været et af prioriteringerne,
fortæller Winnie.

Nem bestilling
Biizar lægger vægt på en nem bestilling via online bestillingssystem – og så er det bare
en lille køretur hen til lugen for at hente menuen….

Egentlig var det ikke meningen, vi skulle have en drive-in, da vi købte stedet, men da der både er ind- og udkørsel, råbte stedet på dette, så vi skyndte os at købe et drive-in modul, så der ikke var nogen vej tilbage, fortæller Winnie.
1. juli startede renoveringen, og hvis nogen er nysgerrige og vil følge med i projektet, så
kan man allerede fra dag et følge Biizar på både Instagram og Facebook. Der vil selvfølgelig ikke blive vist farverige madfotos lige i starten, men derimod hammer, murstøv, farve-prøver og hvordan vi vælger at forvandle den lidt triste typehus til et super hyggeligt madsted med sit helt eget udtryk.