Så meget stiger husene i værdi. Tjek dit postnummer

Bolighed.dk
I alle landets postnumre kan husejerne se frem til værdistigninger, viser en ny prognose fra Bolighed.dk, som har regnet på udviklingen i de næste 12 og 24 måneder.

De høje priser på villaer og rækkehuse i København ser ud til at fortsætte. Prisudviklingen bliver mere afdæmpet end tidligere, men der er stadig pæne stigninger på vej i alle landets postnumre, når man ser på de næste 12 og 24 måneder.

Store stigninger omkring København

I de næste 12 måneder fortsætter den positive udvikling, hvor stigningerne breder sig fra de store byer til forstæderne. Så det er ikke længere kun københavnerne, der høster gevinsterne på boligmarkedet, viser prognosen. I alle postnumre omkring landets store byer er der pæne prisstigninger på vej.

– Vi har ekstremt lave renter og samtidig høj beskæftigelse. Der er lige nu gode muligheder for at udleve drømmen om at købe hus og samtidig sikre sig et fornuftigt lån med lave renter, siger administrerende direktør for Bolighed.dk Christian Jaspers.

Han vurderer, at usikkerheden om kommende ejendomsvurderinger og boligskatter kan lokke flere boligkøbere ud på markedet.

–  Flere familier vil være interesserede i at købe før 2021, så de kan få glæde af skatterabatten. Så er de nemlig sikre på, at de kan blive i huset i mange år, uden at boligskatterne vælter budgettet, siger Christian Jaspers.

– De meget høje priser i de store byer giver flere boligkøbere lyst til at rykke ud, hvor de får mere for pengene. Og når priserne stiger i omegnskommunerne, så vil flere søge endnu længere ud. Det vil langsomt øge efterspørgslen og priserne i nogle af de områder, hvor det har været svært at få gang i boligmarkedet, siger Christian Jaspers.

Tjek dit postnummer

Hvis du vil se den forventede prisudvikling for dit eget postnummer, kan du klikke på dit postnummer på kortet. Her kan du finde en prognose for værdiudviklingen de næste 12 og 24 måneder. Postnumre med under 100 huse er ikke med i prognosen.

Find din egen bolig her
Hvis du vil se den forventede prisstigning for din egen bolig, kan du finde en prognose for de næste 12 og 24 måneder ved at søge på din egen adresse på bolighed.dk

DEL