Så gi den dog gas…!

Somme tider får jeg lyst til at åbne vinduet herinde på mit lille kontor og råbe ALT hvad jeg kan: SÅ GI DEN DOG LIDT MERE GAS!!!! I en megafon. Så alle kan høre det.

Og hvad mener hun så med det, tænker du måske?

Jo lad mig forklare… Mit nytårsforsæt i år er at gi den mere gas, kort og godt! Lev nu det forbandede liv mens du har det!

Sidste efterår fik jeg et hold i ryggen. Bum – ud af den blå luft kom der sådan et lyn ned gennem min ryg, og jeg kunne hverken gå eller stå. Eller ligge. Eller sidde for den sags skyld. Stod to dage foroverbøjet hen over mit køkkenbord og jamrede, at det her for hedehulen ikke var i orden, mens livet passerede – i hele to dage. Følte jeg gik glip af hele verden. På en virkelig ubehagelig måde. (!!!) Sød veninde kom susende og viste mig nogle fine gulvøvelser, og læge forbarmede sig og udskrev stærke ondt-i-ryggen-piller, jeg ikke selv kunne hente, fordi jeg ikke magtede at kravle ind i en bil.

Nå, men så gik det jo over. Om det var gulvøvelser eller piller aner jeg ikke, men lige så pludseligt som det kom, det her hekseskud eller hvad det nu var – lige så PUF-væk forsvandt det igen.

Og hele det her scenarie fik mig til at tænke på – tænk hvis jeg var blevet rigtig syg? Sådan som i: Rigtig alvorligt? Og vi taler ikke den her influenzavirus, alle inkl. undertegnede var ramt af hen over julen… nej sådan syg, I ved, hvor man ikke ved, om man bliver rask igen.

Vi er nok mange der går udødelige rundt og tænker, at det er den berømte nabo, der rammes af alskens ulykker, og garanteret ikke én selv. Men somme tider er det én selv.

Og derfor tænker jeg, at det er så hamrende vigtigt at huske at leve livet og være glad – taknemmelig hver eneste dag!

I 2018 gider jeg ikke mere bøvl! Jeg magter ikke lade mig hidse for meget op over småting, jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Fra naturens side kan jeg få usundt forhøjet blodtryk over uretfærdighed – så der er noget at arbejde med – men de her småting, folk sidder og brøler over på Facebook, eller brokker sig over her&der – det gider jeg simpelthen ikke forholde mig til.

Jeg vil fokusere på at gøre alt det, der gør mig super glad og være ret ligeglad med, hvad andre TÆNKER – OHHH ak og ve – kan man det?

Ja det kan man – det har jeg besluttet! Måske jeg skulle lave sådan en liste over ting, jeg tænker kunne være godt for MIG – og så rent faktisk forsøge af efterleve den, lade være med at skælde mig selv for meget ud over det, jeg ikke når, og i stedet glædes over alt det, der rent faktisk lykkes…! Bekymre mig mindre – smile endnu mere!

Men første step må være det her med at åbne vinduet og dele budskabet –

KAN I HØRE MIG DERUDE: SÅ GI DEN DOG LIDT MERE GAS….!

DEL