Så er der fest i gaden

Frank Herbsleb og Martin Kjær Killie, Foto: Niels Linneberg

Frank Herbsleb og Martin Kjær Killie er Musik & Billedskolens inkarnerede messinglærere, og nu synes de, det er på tide at lave fest i gaden.

Det gør de ved at søsætte den nye gruppe Streetparade Blæsere i den kommende tid.

Streetparade Blæsere kommer til at bestå af en flok elever på trompet og trækbasun, de to instrumenter Martin og Frank underviser i.

– Vi spiller hver uge, og på holdet får børnene både undervisning i instrumenterne og sammenspil, det er godt for sammenholdet i gruppen, sige Frank.

Streetparade Blæserne kommer med tiden til at spille sammen en række nuværende elever på sang, saxofon, trompet og trækbasun samt en rytmegruppe under navnet Streetparade Band.

– Streetparade Bandet henter inspiration fra musikkulturer verden over; For eksempel fra Brasiliens energiske karneval over New Orleans festlige Mardi Gras (fastelavn/karneval med indianske rødder) til Afrikas kraftfulde tromme og danseceremonier. Nu går vi i gang, og så er det planen at vi skal ud i byen og spille til f. eks Open By Night og TRÅD festivalen, det bliver godt, slutter Frank Herbsleb.

 

 

 

 

DEL