Regissør for CHICAGO: ”Det er et samarbejde”

”Jeg læser manuskriptet igennem, tager notater og finder ud af hvad jeg ved, der i hvert fald skal med”, sagde Bodil Bjerre Jensen, der er regissør ved 7-kantens vinterspil – CHICAGO.

Sådan starter arbejdet på enhver musical, synes Bodil Bjerre Jensen, der også har været regissør på de tidligere vinterspil hos 7-kanten.
Arbejdet som regissør er i høj grad et samarbejde med instruktøren, Kim Brandt, og i dette tilfælde også koreografen, Cathrine Kronborg Tøt, idet de kommer med ønsker om, hvilke rekvisitter der skal anskaffes, udover de iagttagelser Bodil Bjerre Jensen selv har gjort sig i forbindelse med læsning af manuskriptet, fortalte hun.
Bodil Bjerre Jensen har været en del af 7-kantens værksted siden 2014, men har været aktiv i 7-kanten siden start 1980’erne. Hun er gift med 7-kantens scenemester, Bjarne Refstrup Jensen.

CHICAGO’s handling tager udgangspunkt i 1920’erne, hvor vi er midt i forbudstiden. Historien er en satirisk skildring af korruption i retssystemet, samt behandlingen af kriminelle personer i medierne. I forestillingen stifter vi blandt andet bekendtskab med Roxie Hart, og her følger vi hendes retssag efter hun har begået mord på hendes elsker. Herfra udspiller der sig en masse drama indsvøbt i lækker musik, blandt andet det kendte nummer Cell Block Tango.

Hvordan det endelige resultat af CHICAGO bliver, ser Bodil Bjerre Jensen meget frem til at publikum skal opleve. CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: https://7-kanten.dk/program/chicago/

DEL