Radikale Venstre i Varde har afholdt generalforsamling

På fotoet ses fra venstre: Jørgen Andersen 79 år – Sanne Tryk Batiste 32 år - John B. Thygesen 59 år – Daniel Grunnet Sørensen 29 år - Jonas W. Iversen 33 år – Holger Grumme 37 år – Christine Gärtner 29 år. Foto: Radikale Venstre Varde

Traditionen tro holder vælgerforeningen hvert år deres generalforsamling et nyt sted i kommunen. I år blev mødet holdt på Ansager Musikhotel.

John Bach Thygesen fremlagde årsberetningen, hvor han b.la. udtrykte glæde over fremgang i partiets medlemstal. Det blev John Bach Thygesens sidste årsberetning, idet han valgte at gå af som formand.

Heldigvis står afløseren klar, idet Daniel Grunnet Sørensen fra Varde overtager posten som formand. Med sine kun 29 år skulle man tro, at han ville fremstå som en del yngre end den øvrige del af bestyrelsen, men det er ikke tilfældet.

– Mange vælgerforeninger klager over, hvor svært der er at finde bestyrelsesmedlemmer, og at det ofte er pensionister som melder sig, men sådan er det ikke her oplyser de radikales byrådsmedlem Holger Grumme Nielsen og fortsætter

– vores gennemsnitsalder er faktisk ikke ret høj, og det er jo dejligt når vi er et parti, der har særligt fokus på skole og dagtilbud.

Der er dog også blevet plads til mere ”modne” medlemmer i bestyrelsen; således varetages erhvervet som foreningens kasserer af den 79årige Jørgen Andersen fra Agerbæk der indvilligede i at taget et år mere på posten.

Efter mødet blev det tid til en drøftelse om kommunale budgetter, sparekataloger, brexit og ikke mindst det kommende valg.

DEL