Quiz med 10iCampus i Varde Bio

Lis Boe-Hansen, afdelingsleder på 10iCampus

Må man have sin mobiltelefon tændt i biografen? Ja, det må du gerne, det vil faktisk endda være en rigtig god ide at spille med, for der er flotte præmier i puljen…

10ICampus har sat sig godt tilrette i Varde Bio – eller rettere, de sørger for, at du får en sjov oplevelse i biografen, inden filmen går i gang.

– Skal du i biografen i Varde i den nærmeste tid – så vær med i vores sjove quiz i ventetiden inden filmen – test din viden om 10iCampus – Den starter fredag den 11. januar, fortæller afdelingsleder Lis Boe-Hansen og tilføjer: Du kan prøve hver gang, du er i biografen i Varde, og du kan vinde fede præmier, så: Husk mobilen!

Det eneste du skal bruge er din smartphone og klikke ind på spil.eventgames.dk – vupti – nu er din mobil blevet omdannet til en spilcontroller og du er klar til at dyste med! Helt uden download af apps – nemmere kan det ikke være – og alle kan være med uden forudgående kendskab.

– Vi tænker at det er en rigtig fin måde også at formidle vores budskab ud på til de unge mennesker og deres forældre, fortæller Lis Boe-Hansen, der i øvrigt selv er aktiv biografgæst i Varde, og nu også fremover formentlig vil tage mobiltelefonen frem inden filmen går i gang.

 

DEL