Projektstilling – Lærer til matematik og trivselsfunktion søges

Campus Varde

Stillingsannonce – 10iCampus: Vi vil det næste halvandet år have fokus på en ekstra matematikindsats for vore elever.

Derfor søger vi pr.1.januar 2019 eller snarest derefter en erfaren, inspirerende, relationskompetent og robust kollega, der i fællesskab med vore andre dygtige lærere kan varetage supplerende matematikundervisning kombineret med en udvidet trivselsindsats på nogle af vores mest sårbare unge.

Vi arbejder for det meste digitalt, og elektroniske læringsplatforme er hverdag – skolen arbejder i de fleste fag stort set uden bøger og med veludviklede fag- og klasseteams, som planlægger det meste af undervisningen i fællesskab.

Det første halve år vil dit skema udelukkende bestå af supplerende matematik på små hold, da vi oftere og oftere oplever, at vore elever kæmper med at honorere de matematikfaglige krav til at kunne starte på en ungdomsuddannelse. Siden hen vil du indgå i fagfordelingen for det næste skoleår.

Hvis du kan byde ind med erfaring og uddannelse i andre fag, f.eks. i musik, ser vi også gerne, at du søger jobbet

Trivselsindsatsen består i at hjælpe den enkelte unge med at blive motiveret, møde op til undervisningen og følge denne. Kort sagt at hjælpe den unge med at blive agent i sit eget liv.

Vi har rammerne i form af en nyere uddannelsesinstitution med plads til i alt 1200 unge mennesker, hvoraf ca. 125 elever fordelt på 6 hold går i 10iCampus.

10iCampus er linjeopdelt med 4 temalinjer: International-linjen, Science-linjen, Performance-linjen og Adventure-linjen.  Alle bygget op med en række obligatoriske fag samt en vifte af spændende og anderledes valg- og tilbudsfag. Der er tre klassetyper på skolen: GYM10, Fokus10 og EUD10.

Vi har brug for en person, der ser og forstår de unges behov og muligheder, for vi forsøger hver eneste dag at leve op til vore få, men vigtige værdier:

 Faglighed – selvværd – nærvær – trivsel og respekt for den enkelte.

Du kan læse mere om vores måde at arbejde på i 10iCampus på vores hjemmeside:  www.10icampus.vardekommune.dk .

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til hurtigst muligt at besøge os og få en snak med afdelingsleder Lis Boe-Hansen, eller kontakte os på tlf. 88437419/20343650 mail lbha@varde.dk

Din ansøgning med diverse relevante bilag skal sendes elektronisk.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 18. december 2018 kl. 12.00 – der vil snarest derefter blive afholdt ansættelsessamtaler.

 

 

DEL