Prisuddelinger og drabelig underholdning ved Andelskassens aktionærmøde

Der plejer at være et flot fremmøde til Andelskassens Aktionærmøde. Her et billede fra sidste år fra Varde Fritidscenter. Foto: Sanne Karlsen

En aften med spisning, orientering fra banken, valg til aktionærrådet, uddeling af priser til lokale ildsjæle samt underholdning ved foredragsholder, forfatter og tidligere drabschef ved Københavns Politi, Ove Dahl. Det er ingredienserne, når Andelskassen mandag den 11. marts afholder Andelskassen aktionærmøde i Helle Hallen.

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – indbyder i marts endnu en gang sine aktionærer til bankens årlige aktionærmøder.
Et af møderne finder sted i Helle Hallen mandag den 11. marts. Mødet er for bankens aktionærkredse i Vestjylland og Sydjylland, som omfatter Andelskassens filialer i Esbjerg, Ribe og Varde samt landbrugscentret i Nordenskov.

Priser til lokale ildsjæle og foreninger
Traditionen tro vil banken på mødet uddele ”Andelskasseprisen” og ”Sammen kan vi mere-priserne” for at hylde og anerkende en række store og små initiativer, der skaber glæde og sammenhold lokalt. Andelskasseprisen gives til privatpersoner, mens Sammen kan vi mere-priserne går til foreninger. I hver aktionærkreds uddeles priser til en samlet værdi af 50.000 kr.
I 2018 modtog Caroline Sander Jepsen, indehaver af Dance Company Twenty i Varde, Andelskasseprisen i Vestjylland, mens Sammen kan vi mere-priserne gik til Fodboldsamarbejdet Agerbæk SF / Starup IF, Blåbjerg Ridtet og Varde Bueskyttelaug.
Aktionærmødet indledes med en god middag, og herefter vil bankens adm. direktør Jan Pedersen og områdedirektør Mikael Breinholt Juhl berette om året, der gik i Andelskassen. Derudover er der valg til Andelskassens aktionærråd. I år vil der være fredsvalg i aktionærkreds Vestjylland.

Tidligere drabschef fortæller
Mødet i Helle Hallen rundes af med et foredrag af Ove Dahl, forfatter og tidligere drabschef ved Københavns Politi. Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove Dahl set det meste – og det værste. Denne aften fortæller han om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem.
Forud for aktionærmøderne offentliggør banken sit regnskab for 2018. Det sker torsdag den 28. februar.