Politisk spin og cowboypiger i Den Gl. Hal i Oksbøl

Claus Christensen og Preben Friis-Hauge

Kommunens største Indoor Cycling event blev lørdag afviklet af SportsPark Blaavandshuk med over 60 cykler og mere end 250 deltagere.

Dorte Toft og Johnny Schøler

Otte af landets absolutte bedste instruktører leverede et show i absolut topklasse som skubbede deltagerne frem til maximal indsats. Video på storskærm og dans med cowboy piger på scenen var blot nogle af indslagene, ligesom et indslag med en bagerinstruktør kørte deltagerne helt ned under brædderne i den stemningsfyldte rugbrødshal, som viste sig igen at være ideel til intime arrangementer.

Kåre Jensen fra Varde

Direktør Peter Nielsen er meget stolt over, at det er lykkes at samle så dygtige instruktører fra hele landet og som er vant til at køre på de hel scener med op til 300 cykler.

Søren Laulund og Mads Sørensen

–  Vi får dem kun til det, fordi at vi faktisk selv har vanvittige dygtige instruktører, som der er villige til at køre for andre events og dermed får vi pay back. Jeg er vildt imponeret over bredden. For enkelte var det første gang de sad på sådan en cykel og en enkelt meget aktiv deltager fra Oksbøl er faktisk 83 år gammel og kørte i tre timer. Vi er på igen til næste år i december og vi skal jo udvikle os, så mon ikke vi når 80 cykler, fortæller Peter Nielsen.

 

Cowboys på scenen
Folketingskandidat Claus Christensen
Stefani Howlett