Parkeringskælderen er et hit om vinteren

Parkeringskælderen er et hit om vinteren Foto: Kim Schou

Årets første frost ramte os forrige weekend og selvom det lige nu er lunt i vejret, så kan vinteren hurtigt være over os.
Det mærker man i Jacobi Kvarteret hos Jacobi P-kælder A/S, hvor der begynder at komme forespørgsler på parkeringspladser.
Selvom mange af pladserne er lejet ud til såvel private som erhvervsvirksomheder, er der stadig ledige pladser.

Der er stadig pladser i parkingskælderen
Foto: Ulla Højgaard

– Alle kender besværet med at skulle starte en frossen bil op om morgenen eller inden de skal hjem fra arbejde, fortæller Flemming Schantz, medejer af parkeringskælderen.
– Derfor ringer mange i øjeblikket og spørger efter muligheden for at leje en plads eller to, så de kan komme ned til en tør og frostfri bil her til vinter, tilføjer han.

Hold din chip op foran scanneren og porten åbnes
Foto: Kim Schou

Parkeringskælderen råder over 173 pladser, og når man køber en plads, får man en chip der scannes ved indgangen. Derefter går porten op, og man kan køre ind.
Når du skal ud, går porten automatisk op.
– Det er ganske simpelt og er en stor tryghed for bilisterne. Man kan heller ikke gå ned i kælderen uden denne chip, så kælderen hærges ikke af unge mennesker på vej hjem- eller fra nattelivet, forsikrer Flemming Schantz.

Når chippen er scannet, går porten op
Foto: Kim Schou

FAKTA:
Der er cirka 30 pladser tilbage
Pris for private: 310 kr. incl. moms pr. måned
Pris for erhverv: 310 kr. ex. Moms pr. måned
Hvis du er interesseret i en parkeringsplads – eller flere, evt. til dine medarbejdere – så kontakt Malene Fjord Schantz på tlf.: 7698 0097 eller malene@schantz.eu

/ANNONCE