Papirus i Tinghøj skifter ejer

Den lå lige til højrebenet.

Sådan lyder det fra Kjeld og Vibeke Kristensen, indehavere af Varde Engroslager på Gellerupvej i Varde.

De har pr. 15. januar besluttet at overtage Papirus, den kreative butik, der ligger i forbindelse med Tinghøj Serviceudlejning.

– Vi fortsætter med at drive Papirus fra Tinghøj hver torsdag i tidsrummet 16.00 – 20.00 som hidtil, men på sigt er det meget sandsynligt, at vi samler alt under ét tag, altså hos Varde Engroslager, fortæller Vibeke, der selv vil være at finde i Tinghøjs Papirus allerede fra næste uge.

Papirus er kendt som en hyggelig lille butik med alt indenfor bordpynt som duge, lys, servietter, dekoration osv. – i store træk de selv samme varer, som Kjeld og Vibeke i forvejen forhandler fra Gellerupvej, hvilket også var med til at gøre betænkningstiden kort i forhold til overtagelse.

– Som noget nyt kommer den kreative/dekorative del med, og det glæder jeg mig til, det bliver spændende med et nyt koncept, der i den grad falder i tråd med vores i forvejen eksisterende varesortiment, smiler Vibeke, der ser frem til at hilse på såvel nye som gamle kunder  forbindelse med ejerskiftet.

I slutningen af februar er der Åbent Hus arrangement hos Tinghøj Service Udlejning, og her vil Papirus naturligvis være en del af weekendens arrangement.

– Vi ser frem til mange gode fælles-events i fremtiden – fos os er det bestemt vigtigt at være en del af disse fine arrangementer og vise de mange spændende varer frem. Næste fokus vil uvilkårligt nok handle meget om konfirmation, slutter Vibeke.

Papirus webshop fortsætter som hidtil.

papirus
Det kreative hjørne bliver nyt for Varde Engroslager, hvilket Vibeke ser frem til at lære at kende.

 

 

DEL