P. Jensen & Sønner: Dit byggeprojekt er i trygge hænder hos os

Jensen & Sønner løfter en bred vifte af opgaver

”En god murer overholder sine aftaler og har styr på sit håndværk.” Sådan lyder ordene fra P. Jensen & Sønner, der i januar fik overrakt ProVardes Initiativ- og iværksætterpris foran knap 500 fremmødte under den festlige nytårskur på Hotel Arnbjerg. Prisen fik firmaet, fordi det i særlig grad har udvist initiativ, nytænkning, ansvar og virkelyst.

Og det er da også det, der kendetegner firmaet med base i Outrup.

– Med P. Jensen & Sønner er dit murerarbejde i trygge hænder. Vi har i mere end 40 år hjulpet private, virksomheder, boligforeninger, kommuner og regioner med flot murerarbejde i høj kvalitet. Fra mindre opgaver hos private til store, komplekse entrepriser. Vi holder til i Outrup ved Varde, samt Esbjerg, men vi bygger over det meste af landet, fortæller indehaver og murermester Frands Poulsen.

– I mere end 40 år har vi udført kvalitetsarbejde til både store og små projekter. Vi har 35 mand ansat i virksomheden. Vores murersvende har en bred vift af kompetencer, og vi vælger altid den murer, der har de kompetencer, der matcher dit projekt. På den måde sikrer vi, at du får det bedste resultat.

Kvalitet, faglighed og tillid. Det er de nøgleord, vi bygger på. Uanset projektets størrelse og omfang, understreger Frands Poulsen, der sammen med sin hustru Lillian driver virksomheden, der udfører arbejde i hele landet, dg primært Syd- og Sønderjylland.

– Vi er et firma med store armbevægelser – og med det mener vi, at vi forsøger at være en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed – både blandt vore medarbejdere og i de mange typer opgaver, vi løser hver eneste dag, slutter Lillian Rosendahl.

 Du kan møde virksomheden til messen i den kommende weekend i Varde Fritidscenter, hvor du med garanti kan få en håndfuld gode råd med på vejen af de fagdygtige folk ved standen.

Se mere HER

DEL