OWEN LUFT 2017: D-A-D, Kim Larsen, TV-2, Suspekt og mange flere…

D-A-D

Arrangørerne bag ”Owen Luft Kånsert” – Agerbæk SF og Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening – kan nu løfte sløret for navnene til koncerten i Nordenskov lørdag den 24. juni 2017. Koncerten starter kl. 12.30, da der er hele 7 navne på plakaten. Det ligger fast, at Infernal starter og D-A-D slutter, men ellers er øvrige bands i vilkårlig rækkefølge:

D-A-D. er sidste band på scenen. En koncert med D-A-D er sammensat af lige dele elektricitet og tyngde, har velgørende humor og samspil i særklasse – og trækker selvfølgelig på et sangkatalog med klassikere i hobetal, spillet af et band, der ikke bare er gode musikere, men også har showmanship langt ud over det sædvanlige. I mere end 30 år har D-A-D efterhånden henrykket danskerne med deres helt egen udgave af rockmusikken. At dømme efter den nuværende form er det et band i storform, der nu har taget hul på endnu et kapitel af fremtiden.

D-A-D
D-A-D

Kim Larsen & Kjukken – et af Danmarks mest populære, utrættelige og hårdtarbejdende orkestre. Kim Larsen dannede Kjukken for 20 år siden i Odense og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 albumudgivelser, 2 koncert-DVD’er samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien. Efterårstouren er i fuld gang med altid udsolgte koncerter. Med sine fynske legekammerater i Kjukken starter Kim Larsen tourbussen op igen til foråret, og rammer Nordenskov til en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog med sange fra den mere end 45 år lange karriere. Der er dækket op til gode minder, fest og fællessang!

Kim Larsen og Kjukken
Kim Larsen og Kjukken

TV-2 spillede én koncert i 2016. Og hvilken koncert. Bandet væltede Smukfest med et brag af en fest fyldt med gæster og overraskelser. Lige præcis den energi tager TV-2 med rundt i det danske festivalland sommeren 2017. Med et sangkatalog, som strækker sig over snart fire årtier, kører bandet lastbilerne ud af garagen og sætter gearet op til fest og ballade, alvor og omtanke. Med fornyet spilleglæde og lyst til at vise, hvordan flaget skal hejses glæder TV-2 sig til at give gamle sange nyt liv og tilføje den feeling til nye sange, som over 35 års samspil giver ret til og mulighed for. Bandet har en drøm og en ambition om endnu en gang at kunne overraske sig selv og publikum ved at sætte fokus på det de mestrer: Skabe fællesskab, glæde og sammenhængskraft.

TV-2
TV-2

Infernal – Paw Lagermann og Lina Rafn forbereder en omfattende turne i 2017, hvor deres 20 års jubilæum som Infernal skal fejres med et storstilet show på landets festivaller. Der arbejdes desuden på ny musik i form af 3 nye singler inden turnéen. Infernal har holdt igen på de store scener (2013) og de seneste år har de “kun” spillet små scener (2015) og holdt en intim klubstemning omkring deres liveshows. Nu folder de vingerne ud og tager tilbage på de største festival scener med deres stort anlagte sceneshow med dans og musik, der når helt ud på de bagerste rækker i sommerlandet. Vær klar, når Infernal sparker Owen Luft i gang kl. 12.30!

Infernal
Infernal

SUSPEKT – nyt navn på Owen Luft scenen. Danmarks hiphop-gruppe nummer 1 bliver ved med at overgå sig selv – ikke mindst med deres liveoptrædender. Som altid når SUSPEKT går på scenen, ved man ikke helt hvad der venter. Tidligere har bandets optrædender været krydret med både nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stiletter. En ting er dog sikkert; SUSPEKT har udgivet musik i over 16 år, og de er i den grad blevet folkeeje. I 2015 ved DMA kåret som årets bedste liveband, så der er lagt i kakkelovnen til en enestående og energisk koncert.

Suspekt
Suspekt

Düné – nyt navn på Owen Luft scenen. Rockbandet er kendt og elsket af danskerne, og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædender. Bandet består af barndomsvennerne Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet spillede i foråret deres mest succesfulde indendørs turne med 70% af turen udsolgt. Nu er de aktuelle med albummet Delta med ny lyd og fornyet energi og har bevæget sig lidt væk fra elektrorocken, selvom de har bevaret elektroniske elementer og deres kendetegnende energi. Inspiration fra urban og hip-hop-musik kan i den grad høres på den aktuelle single ”Searching For a Party”.

Duné
Duné

ItaloBrothers – nyt navn på Owen Luft scenen. Det hele startede i 2005 da det tyske producerteam Zacharias Adrian og Mathias Metten følte de måtte gøre noget ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde hands-up Italo-style, dannede de gruppen, som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers. ItaloBrothers live er med den helt igennem fantastiske vokal Mathias Metten, der om nogen kan sætte gang i en fest med hit på hit gennem hele showet. Hands-up for fede hits, når ItaloBrothers indtager scenen!

ItaloBrothers
ItaloBrothers

Billetprisen er kr. 440,- + forsalgsgebyr og hver person kan max. købe 6 billetter. Billetsalget starter torsdag den 2. februar 2017 kl. 9.00 på udvalgte salgssteder og billetnet.

Børn under 12 år ifølge med voksne har dog gratis adgang. Der er også denne dag tænkt på børnene, idet det gratis Legeland har åbent indtil kl. 18.00.

Traditionen tro arrangeres buskørsel til og fra koncerten. Busplanen kan ses på hjemmesiden eller udleveres på billetsalgsstederne.

Mere info på www.owenluft.dk.

 

 

DEL