Open by Night i Varde Ungdomsklub.

Fredag aften var der Open by Night i Varde Ungdomsklub Krathuset.

Open By Night er et nyt tiltag i et samarbejde mellem Ungdomsskolen, ungdomsklubben og SSP, og er ganske enkelt fire årlige alkoholfrie klubfester i ungdomsklubben. Den overordnede arbejdstitel for samarbejdet er De 4 årstider”, udtaler klubleder Michael Møller.

75 unge festede i Varde Ungdomsklub Krathuset

Fredag var det så tid til endnu en Open by Night, og her mødte 75 unge mennesker op, og hyggede, festede og dansede. Der var en skønhedssalon, hvor man blandt andet kunne få lagt neglelak, og dette var et hit – både blandt piger og drenge. ”Mange drenge kom ind og smed sig i en Fatboy og lå og hyggesnakkede, mens pigerne fik neglelak på. Senere fik pigerne dog overtalt nogle af drengene til også at få lidt kulør på neglene, og så havde de det rigtig sjovt med det!”, lyder det fra klubmedarbejder Mette Brix, som havde travlt i skønhedssalonen.

Midt på aftenen gik rapperen One-Hand på scenen og fyrede den af med freestyle-rap. ”Det var fedt! Han havde de unge i sin hule hånd, og han ku’ virkelig fyre nogle fede vers af!”, lyder det anerkendende fra klublederen. One-Hand fik også selskab af en af klubbens unge, som havde modet til at fyre sit eget rap af på scenen. DJ Batman sørgede for de rette rammer med røg, blinkende lygter samt nutidens hotte toner. Senere på aftenen rullede Krathusets pølsevogn frem, og der var hotdogs til alle de festglade, unge mennesker i klubben. ”De unge havde en fest! De hyggede sig med bordtennis, e-sport, spillede fodbold og basket, dansede limbo, lagde neglelak på hinanden, og fik verdens bedste hotdog!”, kommer det afsluttende fra Krathusets pølsemand og klubmedarbejder, Andreas Thøgersen.