Open Air 2017: En succeshistorie!

Mr. Open Air, Torben Lehmann. Foto: Kim Schou

Det er en glad mand, vi møder – Mr. Open Air ham selv, Torben Lehmann, der lægger ud med at sige det helt enkelt: Ja, jeg har svært ved at få armene ned i år!

Sidste år gik man i overvejelserne om, hvorvidt Open Air i Varde kunne overleve fremadrettet. Et drastisk fald i billetsalget og en helt unik negativ stemning havde lagt sig over den store evigt tilbagevendende havefest som en tung dyne. Men det hele vendte heldigvis igen, og Open Air 2016 blev en fest med WUP WUP hen over stolerækkerne i Arnbjergparken…

Som opvarmning til dette års Open Air har bestyrelsen lavet et massivt benarbejde. Man har på Facebook opfordret folk til at komme med gode ideer, man har afholdt møder, hvor nye ideer også så dagens lys. Og en frisk kombination af det gode gamle sammenkoblet med nye tiltag har bragt Open Air 2017 hen, hvor Torben i år kan sige: Så er vi tilbage på rette spor!

– Jeg er rigtig glad. Jeg er især glad for den gode stemning, der igen hersker om arrangementet, det giver jo en god energi til os, der forsøger at stable en stor lokal havefest på benene, siger Torben med sit sædvanlige lune smil.

Og der er meget at smile af. Der er mere end godt gang i billetsalget, og det er dermed ikke tomme trusler at sige, at skal man være sikker på en billet, så skal man få den købt snart.

Open Air foregår i weekenden d. 29. og 30. juli, med børne Open Air fredag formiddag, og torsdagskoncert d. 27. juli.

Foto: Open Air

 

DEL